LA HIGH TECH HIGH I L’ESCOLA L’HORITZÓ FIRMEN UN ACORD D’ALIANÇA PEDAGÒGICA





L’HTH és un centre educatiu de reconegut prestigi arreu del món i té grans similituds amb la nostra Escola, tant pel que fa a nivell metodològic com pels objectius educatius.

L’HTH representa als Estats Units l’exemple de canvi de paradigma educatiu i està rebent el suport de nombrosos intel·lectuals i empresaris que consideren el seu model pedagògic el correcte i més idoni per a la formació integral dels nois i noies.

A grans trets, aquest acord, que s’ha anat confeccionant durant els darrers quatre mesos, compromet els dos centres a crear una xarxa permanent d’intercanvi d’experiències i coneixements entre els equips docents i a realitzar cada curs 2 projectes trimestrals de forma conjunta entre els estudiants de 3r i 4t de l’ESO (equivalents a 9è i 10è grau a USA) d’ambdues institucions.

El darrer mes de cada projecte els nostres alumnes i mestres es desplaçaran a l’HTH per finalitzar i presentar públicament els treballs.

Així doncs, la col·laboració entre els equips docents ens permetrà continuar millorant el projecte L’Horitzó gràcies a l’intercanvi continu d’experiències i continguts.





Entrades populars