Els videojocs


La Laura Afan, estudiant en pràctiques de la universitat Ramon Llull, ha realitzat una xerrada sobre noves tecnologies al grup Zhi (13 anys).

La xerrada, enfocada a reflexionar sobre els avantatges i els perills de les noves tecnologies, va centrar-se en la participació i l'autoconeixement dels alumnes a propòsit de les noves tecnologies i els videojocs.
El creixement personal és un àmbit que cal tenir molt en compte. L’autoconeixement és la base perquè les persones evolucionin i no es quedin bloquejades. L’autoconeixement com el pilar bàsics per edificar una identitat, una personalitat sòlida i un coneixement molt profund de nosaltres mateixos. Gràcies a això, podrem guanyar confiança i seguretat, dues bases imprescindibles per relacionar-nos amb els altres. Conèixer-se a un mateix implica un esforç. En definitiva, conèixer-se a un mateix representa fer un compromís d’introspecció: mirar-nos des d’una altra perspectiva, endins, i estar molt atents a tot allò que ens envolta, observant com ens sentim i fixant-nos en com actua el nostre cap i el nostre cos davant les diferents situacions.


 

Entrades populars