EL DISSABTE 27 D'ABRIL VAM CELEBRAR LA FESTA DE LES FAMÍLIES A L'ESCOLA L'HORITZÓ I VAM COMMEMORAR EL 50È ANIVERSARI DE L'ESCOLA


Fa 50 anys l’Escola va néixer com a fruit del somni dels seus fundadors, en Josep Oliveras i la Montserrat Ballús.
Aquell exemple transformador encara avui ens inspira. Per engegar l’Escola tenien molt entusiasme, pocs estalvis i la col·laboració d’amics i d’alguns pares també entusiastes.
Fa 50 anys que l’Escola avança, tot fent pinya, per donar el millor a les noves generacions. Encara no hem arribat a l’horitzó.
Com a hereus seus que som, seguirem acompanyant els infants i joves en el seu creixement, amb il·lusió renovada i amb la confiança d’ajudar a fer, entre tots, unes persones, uns ciutadans, un país i un món cada vegada millors.
Tot l’equip no ens voldríem oblidar de donar les gràcies a tots els que van confiar i ens confien els seus fills i filles perquè, sense ells, no hauria estat possible.
Per celebrar un dia tan especial amb tots els que ens van acompanyar, vam preparar una exposició fotogràfica “Història d’una visió pedagògica” i tot un seguit d’alguns dels aprenentatges més emblemàtics de l’Escola (monotip, linòleum, limògraf, impremta, màquina d’alcohol, fusteria, malabars, circuit de motricitat, art, Creació literària, Quadern de camp, curiositats matemàtiques, TIME (Temps Informació Matèria Energia), Prova obligatòria, etc.
Els alumnes també es van “escriure” una carta, que van dipositar a la “Càpsula del temps”, que obriran quan acabi la seva escolarització.
Com a final de festa, vam bufar les espelmes del pastís que no podia faltar.




Entrades populars